Køb bæredygtigt

Køb 100 % bæredygtigt

Findes der overhovedet produkter her i verden, som er 100 % bæredygtige? Eller er selv de bedste produkter snarere ”mindre ikke-bæredygtige”? 
Vi bestræber os i hvert fald på at gå hele vejen. Vores glas er designet, så de kan genbruges igen og igen, men ikke mindst er vores refill-produkter så bæredygtige, som noget næsten kan blive. Hvilket vil sige fra materiale til tryk på poserne.   

Komposterbart materiale 

Refill-poserne er fremstillet i Kraftpapir, som er et 100% biologisk nedbrydeligt naturprodukt. Papiret er lavet af naturlige materialer. Pulpen er lavet af lange jomfrufibre af maritim fyr og bleges ikke for at sikre minimal kemisk behandling. 

Kraftpapir nedbrydes helt naturligt. Ligesom bladene fra træerne, nedbrydes kraftpapir naturligt inden for få uger og vender tilbage til sin oprindelige form af cellulosefibre, som fuldt ud kan assimileres i dets oprindelige naturlige miljø uden nogen negativ indvirkning på naturen eller menneskers sundhed.

Refill-poserne indeholder også Polymælkesyre (PLA). PLA bruges som en naturlig erstatning for oliebaseret plast og polyesterprodukter.  PLA stammer fra planter og er også en vedvarende ressource. 

Og så er det billigere… 

Når du køber vores refill-poser gør du både dig selv og miljøet en tjeneste. Udover at købe et bæredygtigt produkt, har vi nemlig også valgt at gøre refill-produkterne billigere, end hvis du køber glas hver gang. 
Du kan få alle vores produkter i de bæredygtige refill-poser.  

 

Hvad kigger du efter?