Konceptet bag Premind®Biotics

 

Premind®Biotics blev i 2019 skabt ud fra behovet om at optimere mental velvære organisk. Ønsket var at skabe et tilskud, som forbedrede hukommelse, koncentration og performance, som ledte os til udviklingen af den serie af produkter, vi selv søgte på markedet.

Et tilskud uden kompromiser, hvor naturens unikke egenskaber er inddraget, og hvor der tages afsæt i den nyeste forskning for at effektivisere hvad naturen har skabt.  Valget om præbiotisk tilskud sikrer diversiteten i tarmfloraen, til gavn for det mentale klima, fordi det styrker og balancerer det indre økosystem.

Premind®Biotics er derfor vores svar på det ideelle, præbiotiske, og plantebaserede tilskud, der via tarmen effektivt og målrettet gavner kognitiv performance samtidig med at virke forbyggende.

Vores produkter er validerede, funktionelle forskningsbaserede tilskud, der beviseligt styrker de essentielle tarmbakterier til gavn og udvikling for øget kognitiv performance. Produkter tager afsæt i gammel, empirisk viden kombineret med moderne videnskab.

Vores produkter er plantebaserede, fordi vi mener, at det er den mest naturlige og rene kilde til mental udvikling og velvære. Produkterne er veganske og frie for giftige konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, smagsstoffer og sødestoffer.

Vores produkter er bæredygtige for at mindske vores klimaaftryk. Vi anvender udelukkende botaniske ingredienser. Fra inderst til yderst tænker vi bæredygtigt med et genanvendeligt glas og komposterbar refill emballage som genkøbsmulighed.

Vores produkter lanceres i plantebaseret kapselform, hvor kapselteknologien sikrer resistens over for mavesyre og at produkterne er smagsneutrale. Indkapslingen beskytter indholdet indtil det rammer det rette sted i fordøjelsen. 

Metaceutic ApS er firmaet bag Premind®Biotics, der med sin lokale R&D i København nu kaster nyt lys på den gængse opfattelse af videnskaben om tarm mikrobiom til gavn for menneskers mentale velvære.

Hvad kigger du efter?