Videnskaben bag produkterne

Konceptet bag PremindBiotics produkterne udspringer fra videnskab om hjerne-tarm-aksen. 

Med sundhedsvirksomheden Metaceutic ApS i baggrunden, har vi skabt en serie af tilskud som bestræber sig på at revolutionere mental sundhed og velvære i samfundet.

Udvikling af Premind®Biotics er baseret på mere end 1000 forskningsundersøgelser, publikationer, og kliniske studier om tarmsundhed og deres relation til immunforsvar og kognitiv funktion.

Vores egen forskning viser at kombinationen af tre ingredienstyper, nemlig nootropics til hjernen, præbiotika til tarmen og nøglevitaminer til metabolismen, giver den bedste effekt.

I vores forskningslaboratorie i København har vi screenet over 80 forskellige sundhedsfremmende planter fra hele verden for at udvælge den mest effektive sammensætning til hvert produkt. I vores beskyttede (patent pending) udviklingsplatform har vi designet, testet og funktionelt valideret disse sammensætninger ved hjælp af avancerede videnskabelige metoder. Desuden sikrer vi den endelige kvalitetskontrol af vores produkter med anerkendte, farmaceutiske analysetjenester.

Vores filosofi er, at naturen ved bedst, og derfor bruger vi ikke syntetiske kemikalier, men udelukkende naturlige ingredienser. Vi er stolte af at kunne levere produkter, der er plantebaserede, sikre, bæredygtige, vidensbaserede og funktionelt validerede.

Har du uddybende spørgsmål eller gerne vil høre mere om vores forskningsaktiviteter og resultater, skal du være velkommen til at skrive til os på premind@metaceutic.com

Hvad kigger du efter?