PREMIND®s SUNDHEDSPARTNER

Mød
Anna Bogdanova

Om Anna Bogdanova

Anna er træningsekspert med speciale i at lave trænings- og sundhedsstrategier, der holder på den lange bane.

Hun er uddannet inden for blandt andet træningsfysiologi, moderne smerteteori, bevægelsesterapi, stressrådgivning, ernæring og psykologi.

I 2019 fik Anna Talent 100 anerkendelsen i Berlingske Business for sine online træningsforløb, og i 2020 blev hun udnævnt til vicedirektør i EuropeActive – en non-profit organisation, som sætter standarder for hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.

Siden 2013 har Anna haft flere end 10.000 kvinder gennem sine digitale træningsforløb, og i online træningsklubben EN STÆRK SAG får du målrettede og effektive træningsprogrammer samt sparring, som gør, at du kan få synlige og langtidsholdbare resultater på kun 1 time om ugen.

Om Anna & PREMIND®Biotics

"Jeg er ekstremt begejstret for at være gået sammen med PREMIND® om vores brændende fælles vision."

Forebyggelse af livsstilssygdomme og støtte til sund aldring og kognitiv velbefindende langt op i årene.

Se en teaser på Annas Neuroflow længere nede på siden

Få fordele med PREMIND®Club

Vores bæredygtige abonnementsordning giver dig adgang til vores eksklusive fordelsklub, hvor du blandt andet

- Får 15% rabat på dit Premind®Biotics produkt

- Sparer 500 kr. på Annas Neuroflow Startkit

- Altid fri fragt på dit abonnementskøb

Læs mere om PREMIND®Club

Prøv én af Annas Neuroflows


Neuroflows er genveje, som i løbet af få øjeblikke styrker forbindelsen mellem hjerne og krop og bringer dig lidt tættere på balance og den tilstand, som du søger at finde ind i: fokuseret opmærksomhed, sindsro og afslappethed, afbalanceret immunrespons, velkalibreret appetitregulering og dyb nattesøvn.

Læs mere om Annas Neuroflow Startkit

Q&A med Anna

 

Q: Hvorfor er du gået ind i samarbejde med Premind®?

A: Vi har en fælles vision om forebyggelse af livsstilssygdomme og støtte til en sund aldring og et kognitivt velbefindende og velvære langt op i årene.

-

Q: Har du selv prøvet Premind®Biotics produkterne?

A: Jeg bruger især Premind®Biotics i perioder, hvor jeg har mindre overskud og kommer til at slække på de gode vaner. Når jeg tager FOKUS og RO kan jeg mærke en kæmpe forskel på min kognitive performance; jeg kan kapere og jonglere en mængde af input og ændringer, som tidligere ville have “sprunget” alle mine sikringer.

-

Q: Har du altid trænet og været så stærk, som du er nu?

A: Da jeg var teenager, hadede jeg al sport, for jeg var ikke god til det. Men så opdagede jeg vægtløftning, og det kunne jeg finde ud af, så jeg begyndte at træne meget – alt for meget! Jeg fik samtidig et fedt job som projektleder, men sagde ja til alt for meget og endte med at gå helt ned med stress.

-

Q: Hvordan kom du tilbage fra din oplevelse med stress?

A: Jeg videreuddannede mig selv i blandt andet stresscoaching, funktionel neurologi og personlig træning – og fandt ud af, at mange kvinder har samme oplevelse: de træner for hårdt, får smerter og går ned med stress, men bliver ved med at presse sig selv til at fortsætte.

-

Q: Hvorfor er det så vigtigt, at kvinder dyrker styrketræning?

A: Vores stillesiddende livsstil gør, at vi mister muskelmasse tidligere og tidligere i livet, og kun én ting kan hjælpe; styrketræning. Det skal være intens træning, hvor man løfter tungt, men kun i kort tid og ikke til udmattelse – det er dét jeg prøver at lære de kvinder, der træner på mine onlineforløb. Spinning, løb og tusinde gentagelser med en alt for let håndvægt, forebygger ikke muskeltab og tager ofte mere energi, end det giver.

-

Q: Hvorfor har du skabt En Stærk Sag?

A: Det er svært at skabe varige resultater med den klassiske ’vi træner sammen fysisk tre gange om ugen’. Det er vigtigt, at man oplever at få en grad af selvmestring, når man styrketræner, og det opnår man ikke i optimal grad, når man bare dukker op til træning og gør, som træneren siger.

-

Q: Hvad driver dig i forhold til at ændre kvinders tankegang og tilgang til træning?

A: Alt for mange kvinder kører i første gear gennem livet og træder vande – uden at vide hvor meget mere de egentlig ville kunne i et højere gear. Det er vanvittigt, at vores tilgang til kvindesundhed er, at vi skal være så tynde som muligt. Vi ødsler vores vigtigste sundhedsopsparing, muskelmassen, væk i vores forsøg på at holde den slanke linje med metoder, som ikke er bæredygtige.

PREMIND®BIOTICS

Trust your gut

Hvad kigger du efter?