Konceptet bag PREMIND®BIOTICS

PREMIND®BIOTICS blev i 2019 skabt ud fra behovet om at optimere mental velvære organisk. Ønsket var at skabe et tilskud, som forbedrede hukommelse, koncentration og performance, som ledte os til udviklingen af den serie af produkter, vi selv søgte på markedet.

Et tilskud uden kompromiser, hvor naturens unikke egenskaber er inddraget, og hvor der tages afsæt i den nyeste forskning for at effektivisere hvad naturen har skabt.  Valget om præbiotisk tilskud sikrer diversiteten i tarmfloraen, til gavn for det mentale klima, fordi det styrker og balancerer det indre økosystem.

PREMIND®BIOTICS er derfor vores svar på det ideelle, præbiotiske, og plantebaserede tilskud, der via tarmen effektivt og målrettet gavner kognitiv performance samtidig med at virke forbyggende.

Vores produkter er validerede, funktionelle forskningsbaserede tilskud, der beviseligt styrker de essentielle tarmbakterier til gavn og udvikling for øget kognitiv performance. Produkter tager afsæt i gammel, empirisk viden kombineret med moderne videnskab.

Vores produkter er plantebaserede, fordi vi mener, at det er den mest naturlige og rene kilde til mental udvikling og velvære. Produkterne er veganske og frie for giftige konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, smagsstoffer og sødestoffer.

Vores produkter er bæredygtige for at mindske vores klimaaftryk. Vi anvender udelukkende botaniske ingredienser. Fra inderst til yderst tænker vi bæredygtigt med et genanvendeligt glas og komposterbar refill emballage som genkøbsmulighed.

Vores produkter lanceres i plantebaseret kapselform, hvor kapselteknologien sikrer resistens over for mavesyre og at produkterne er smagsneutrale. Indkapslingen beskytter indholdet indtil det rammer det rette sted i fordøjelsen. 

Metaceutic ApS er firmaet bag PREMIND®BIOTICS, der med sin lokale R&D i København nu kaster nyt lys på den gængse opfattelse af videnskaben om tarm mikrobiom til gavn for menneskers mentale velvære.

 

 

Videnskaben bag produkterne

Konceptet bag PREMIND®BIOTICS produkterne udspringer fra videnskab om hjerne-tarm-aksen. 

Med sundhedsvirksomheden Metaceutic ApS i baggrunden, har vi skabt en serie af tilskud som bestræber sig på at revolutionere mental sundhed og velvære i samfundet.

Udvikling af PREMIND®BIOTICS er baseret på mere end 1000 forskningsundersøgelser, publikationer, og kliniske studier om tarmsundhed og deres relation til immunforsvar og kognitiv funktion.

Vores egen forskning viser at kombinationen af tre ingredienstyper, nemlig nootropics til hjernen, præbiotika til tarmen og nøglevitaminer til metabolismen, giver den bedste effekt.

I vores forskningslaboratorie i København har vi screenet over 80 forskellige sundhedsfremmende planter fra hele verden for at udvælge den mest effektive sammensætning til hvert produkt. I vores beskyttede (patent pending) udviklingsplatform har vi designet, testet og funktionelt valideret disse sammensætninger ved hjælp af avancerede videnskabelige metoder. Desuden sikrer vi den endelige kvalitetskontrol af vores produkter med anerkendte, farmaceutiske analysetjenester.

Vores filosofi er, at naturen ved bedst, og derfor bruger vi ikke syntetiske kemikalier, men udelukkende naturlige ingredienser. Vi er stolte af at kunne levere produkter, der er plantebaserede, sikre, bæredygtige, vidensbaserede og funktionelt validerede.

Har du uddybende spørgsmål eller gerne vil høre mere om vores forskningsaktiviteter og resultater, skal du være velkommen til at skrive til os på premind@metaceutic.com