Tænk hvis din tarm kunne afsløre alle dine udfordringer

Lad din unikke tarmprofil guide dig til en sundere version af dig selv Start her

Første analyse af din tarmprofil

Tag prøven derhjemme med det tilsendte testkit ved at følge den vedlagte vejledning.

Send hurtigst muligt din prøve retur til os, så vi kan analysere den.

Følg din individuelle guide

Du bliver budt velkommen ind i et univers med livsstilsanbefalinger og får tilsendt det PREMIND®Biotics produkt, som passer til din unikke tarmprofil.

Anden analyse af din tarmprofil

Tag igen prøven derhjemme med det tilsendte testkit ved at følge den vedlagte vejledning.

Send hurtigst muligt din prøve retur til os, så vi kan analysere den.

Se dine fremskridt i appen

Du vil nu kunne se en rapport over de forbedringer der er sket over de sidste 2 måneder.

Vi anbefaler at du fortsat lever efter appens indkøbsmodul og livsstilsanbefalinger.

Vi har pakket kittet til din sundhedsrejse

Til din 2 måneders sundhedsrejse får du:

• Testkit til at lave 2 afføringsprøver derhjemme, så vi ved den første kan få et indblik i din nuværende sundhedstilstand og med test nummer to kan finde ud af hvad NIOMI® og PREMIND® har gjort for dig.

• Fuld mikrobiomanalyse som vi laver i vores danske laboratorie i København og sender en rapport afsted til dig i appen

• Digital sundhedsrapport i NIOMI® appen med udgangspunkt i 9 sundhedsparametre: søvnkvalitet, immunsundhed, fordøjelsessundhed, hjertesundhed, sukkermetabolisme, vægtkontrol, mikrobiomsundhed, mental velvære og kognitiv præstation

• Anbefalinger til en sundere livsstil ud fra specifikke spørgsmål om din nuværende livsstil

• Overblik over hvilke fødevarer du bør spise mere af og hvorfor. Dette i form af en indkøbsoversigt som du kan tage med dig i appen, når du skal ud og handle ind.

• PREMIND®Biotics produkt ud fra din individuelle tarmprofil (dette modtager du med posten efter at du har fået svaret fra din første tarmprofilanalyse)

NIOMI
NIOMI
fra 1.299,00 kr

Din tarmprofil er lige så unik som dit fingeraftryk

Vil du gerne forbedre din livsstil, men har svært ved at gennemskue hvordan, og hvilke fødevarer din krop trives bedst med?

Vidste du, at din tarm er en af kroppens vigtigste organer, som bl.a. kommunikerer direkte med hjernen, og at omkring 80% af dit immunforsvar findes i tarmen? Det vil altså sige, at når din tarm har det godt, har du det godt. Tarmsundhed kommer gennem en sund og nærende livsstil samt de rette tilskudsprodukter.

Vores 2 måneders sundhedsrejse med NIOMI® og PREMIND®Biotics, er udviklet til dig, der ønsker et indblik i netop din tarmprofil og overordnede sundhed – men ønsker et konkret indblik i hvad du kan gøre for at ændre den til det bedre.

Du modtager testkits, så du kan sende en mindre prøve med din afføring til os, over 2 omgange.

Vi analyserer prøven og du vil efterfølgende modtage en digital sundhedsrapport via vores NIOMI® app, som du kan downloade gratis i din AppStore/GooglePlay.

Testen vil give dig indblik i tre forskellige sundsområder, som er relateret til din tarm, hjerne, og stofskifte. Den viser, hvor du ligger på 9 forskellige sundhedsparametre.

I appen vil du modtage fødevareanbefalinger til hvad du bør spise mere af, og hvad du skal huske og tage med i indkøbskurven, næste gang du shopper dine dagligvarer.

På baggrund af dine svar i spørgeskemaet (i appen), dine data og din tarmanalyse, får du anbefalinger til, hvordan du kan optimere din generelle livsstil og helbred.

NIOMI® vælger dit PREMIND® produkt

PREMIND®Biotics er en produktserie af premium præbiotiske tilskud til din fysiske og mentale sundhed. Med udgangspunkt i din tarmprofil, kan vi finde det PREMIND® produkt som du vil have allermest gavn af at tage.

Produkterne er selvfølgelig bæredygtige, veganske og helt fri for gluten, kemi, sukker og sødestoffer.

Din sikkerhed og sundhed betyder alt for os, hvilket er grunden til at vi har haft al den nyeste videnskab i ryggen, da vi har udviklet produkterne i vores danske laboratorie.
Læs mere om de enkelte produkter her

Start rejsen mod et sundere dig nu!

PREMIND®BIOTICS

Trust your gut

Hvad kigger du efter?